CALA CANYELLES

Diumenge 25 de juliol vam agafar un vaixell de la companyia “Dofí Jet boats” a les 10.45h des de la platja gran de Tossa de Mar fins a Cala Canyelles. A la platja vam arribar sobre les 9.50 per si hi hagués cap problema, poder solucionar-ho amb temps, però la veritat és que va ser molt ràpid i el recorregut en vaixell va ser tranquil i divertit, vam veure fins i tot una parella de dofins molars!!
Un cop a la platja ens van dividir en dos grups i mentre uns feien entrevistes i feien publicitat de neteja, els altres fèiem investigació al mar (mirar l’estat de l’aigua, les algues que trobem i els diferents peixos i en quina quantitat els trobem). Desprès d’1 hora ens vam tornar a reunir tots a la sorra i és quan es va fer el canvi d’activitat.
Vam dinar sobre les 13h amagats darrere d’una barca buscant una mica d’ombra mentre intentàvem que no se’ns caigués el plat amb el menjar. Un cop ja havíem acabat de dinar, podies o quedar-te a l’ombra fins l’hora de marxar o posar-te crema i prendre el sol, ja que com acabàvem de dinar no ens deixaven anar a l’aigua perquè no ens dones un tall de digestió.
A les 15h vam recollir-ho tot i vam anar a buscar una ombra on poder esperar el nostre vaixell per la tornada, el qual va arribar a les 15.25h. La tornada va ser genial, ja que vam fer una paradeta perquè poguéssim anar a la part de sota el vaixell on hi ha vidres al terra i es pot veure tot el fons.
Un cop vam tornar ens vam dutxar i vam passar la tarda netejant tot l’espai Jove i al acabar ens van deixar temps lliure fins les 20.30 que havíem de tornar per agafar plats i anar a l’espai Colomer per sopar. Després vam tornar, vam fer el joc de nit i al acabar per fi ens vam poder anar a descansar.