Les Estades Marines Vies Braves 2018 s’han acabat i des de la coordinació, direcció i equip de monitors volem donar-vos les gràcies. Donar veu al mar mai és senzill i el compromís de tots i totes ha tornat a fer-ho possible. Aquest any hem estat a Tossa de Mar, a Sant Feliu de Guíxols, a Calella i a Llançà. Han estat més 70 joves d’arreu de Catalunya que conjuntament amb Xatrac, Anèl·lides, Vies Braves i la col·laboració dels ajuntaments i entitats dels diferents municipis, hem dedicat tot el mes de juliol al mar. A aprendre’n coses, a tenir-ne cura, a divulgar-ne coneixements i a conscienciar a la ciutadania que el mar s’ha de cuidar, s’ha de conèixer i s’ha d’estimar.

Són moltes les accions generades a cada municipi. Hem fet fires, guies d’espècies, activitats per casals, neteges de platges i de fons marí, hem fet recerca científica per analitzar la qualitat de l’aigua i la densitat d’éssers vies a les costes, hem anat a la ràdio, ha vingut la televisió… han estat dos torns de 15 dies plens d’experiències, d’accions i de vida!

Estem molt contents, tenim ganes de seguir, estem preparant les properes centrant-nos sobretot a fer del projecte una proposta sostenible, després de quatre anys ha arribat el moment de fer un pas més. Tenim clar que només serà sostenible si ens esforcem a generar sinergies que ens permetin seguir millorant. Sentim que les Estades marines són una proposta de present i futur. Gràcies per comptar-vos!

estadesmarines.xatrac.org

www.xatrac.org              www.viesbraves.com           www.anellides.com

 

ENLLAÇ ALS PRODUCTES FINALS DELS CAMPS DE TREBALL 2018:

CALELLA

 Repte recerca científica
 Repte Catàleg d’espècies
 Repte Audiovisual Divulgació
 Repte Audiovisual de les Estades

TOSSA DE MAR

 Repte recerca científica
 Repte Catàleg d’espècies

LLANÇÀ

 Repte recerca científica
 Repte Catàleg d’espècies

ST. FELIU DE GUÍXOLS

 Repte recerca científica
 Repte Catàleg d’espècies