XAVIER SALVADOR

Dimecres 28 va arribar Xavier Salvador a l’espai Jove a les 7.30 i per tant ens va trobar mig dormits. Un cop vam acabar d’esmorzar, en Xavi ens va fer una petita introducció sobre qui era, què feia i per què, a més del funcionament de Natusfera i la Bio marató. A continuació ens vam posar tots els neoprens, vam agafar les coses i directes a la platja.

Un cop allà ens van separar en dos grups i vam estar cada grup 1h amb en Xavier a l’aigua. Després de que tothom hagués entrat a l’aigua, vam tornar a casa, ens vam dessalar i per fi vam poder anar a l’Espai Colomé a dinar. Just a l’acabar de dinar i recollir-ho tot vam poder anar a casa a descansar 1h i 30min i a la tarda tots ens vam quedar a l’Espai Colomer a fer feina.

Més tard en Xavier ens va explicar com publicar entrades a Natusfera i com participar a la Bio marató. També va estar observant les nostres fotos i va ajudar-nos a classificar-les amb els noms científics; i a més ens va explicar algunes anècdotes. 

A la nit va vindre amb nosaltres a la platja per sopar i en teoria per ficar-se a l’aigua amb nosaltres, però al final va decidir que no entraria ja que  preferia quedar-se a la sorra i abans de que entréssim donar-nos unes quantes indicacions.

Per donar per acabat el dia ens vam dessalar i un cop tots i tot el material estava dessalat, ja ens vam poder estirar i dormir tranquil·lament i amb ganes d’un altre dia com aquell.

Gràcies Xavier per aquest dia!!!