El 12 de juliol del 2019.  Els Joves participants Del Repte Acció Social han organitzat una Fira del Mar al Passeig Marítim de Llançà: Aquesta activitat de divulgació a peu de carrer té com objectiu apropar a la ciutadania coneixement sobre la biodiversitat al litoral de Llançà  a més de mostrar la feina del joves durant les Estades Marines.

La principal problemàtica ambiental que els joves han volgut treballar és la contaminació per plàstics. Durant l’esdeveniment de 2 hores, han participat 76 persones. Els joves han creat una medusa a partir de plàstic reciclat com a photocall i ens han proposat un recorregut d’activitats per a petits i gran per conscienciar sobre aquesta problemàtica. Al final d’aquest itinerari els joves han donat al participants una llista de solucions i ens conviden a signar una “carta de compromís” on cadascú es pot comprometre a aportar el seu gra de sorra en el camí del canvi.

L’equip va visitar Radio Llançà per difondre el missatge. Escolta la nostra entrevista a Ràdio Llançà 90.0FM  11 de juliol de 2019