A Sant Feliu no parem!

En aquesta publicació us explicarem algunes de les activitats que es fan durant la estona de treball dels nois i noies de Sant Feliu de Guixols. Ens hem organitzat per grups de treball i ens hem marcat uns objectius basats en els projectes que haver fet a finals de les Estades Marines

Més tard vam fer una gran pluja d’idees amb els grups per separat sobre com podiem assolir l’objectiu i un cop feta la pluja d’idees ens vam posar en marxa.

A dia d’avui ja tenim els projectes bastant avançats i la majoria de grups ha assolit els objectius més difícils.

Trbem que una de les eines que ens han ajudat més és la motivació, ens ha ajudat sobretot en els projectes de la fira, la neteja del mar i l’activitat d’educació per el casal, que volem que quedin molt bé per què ajudarà a conscienciar la gent i millorar l’entorn que ens envolta.Aquí teniu una petita idea del què farem:

Fira del Mar: Serà un conjunt de parades al passeig marítim de Sant Feliu de Guíxols, el dia 12, des de les 9 del mati fins les 14h, amb l’objectiu de donar veu al nostre mar i que la gent aprengui com és, i a respectar tots els animals i plantes que hi viuen.

Vine a salvar el nostre mar!!!

Jornada de neteja: Una jornada de concienciació i neteja del fons marí i la costa de Sant Feliu, engrescant a la gent de Sant Feliu i als visitats a recollir els residus que embruten les nostres platges, a reciclar-los i a entendre que cal cuidar el mar i protegir-lo.

Us convidem el dia 13 al matí a ajudar-nos a fretirar la major quantitat de residus possibles!

Educació ambiental al Casal de Sant Feliu: El dia 11 al matí organitzarem unes activitats per els grups grans del casal de Sant Feliu. L’objectiu és educar als nens i nenes i que aprenguin a estimar el mar d’una manera lúdica i devertida.

Esperem que s’ho passin genial i aprenguin força!

– Equip Sant Feliu –