dia 17, dimarts:

Bona tarda! Tot i tenir son, hem començat el dia amb moltes ganes despertant amb la cançó “SOTA L’AIGUA“de Roleguita & Boqueron.

Després d’esmorzar, ha vingut en Miquel Sunyer, el fundador de les Vies Braves i també un atleta extrem, en concret un nedador de mar obert.

La  seva xerrada ha sigut molt interessant, ens ha parlat de les seves experiències durant les seves travessies: El canal de la mànega, la Manhattan Island marathon swim i el Canal de Catalina. També ens ha parlat i hem comentat en grup les nostres passions i ens ha dit que hem de perseguir els nostres somnis i ens ha emocionat tant que han hagut llàgrimes i tot… Tota aquesta experiència ens ha unit encara més.

En acabar, ell mateix ens ha donat unes ampolles d’aigua dels seus patrocinadors, Ocean 52 i ens ha explicat que aquesta beguda està formada per aigua de 600 metres de profunditat, que recull més de 70 minerals, especialment el magnesi. També ens ha explicat el significat del seu nom, el número 52 es deu a que el 52% dels seus beneficis van destinats a la protecció del oceà i la seva ampolla està feta de vidre ja que el vidre es recicla molt més que el plàstic. També avui hem fet els grups per distribuir-nos les tasques. No volem que el dia s’acabi… :’( El disfrutarem al màxim!