PRIMERS DIES A LLANÇÀ

Si voleu saber com son els primers dies del camp de treball a Llançà…Aquesta és la vostra entrada!!!

Diumenge 15 de juliol va començar el camp de treball i tant nosaltres com els pares i monitors ens vam reunir per informar-nos sobre els quinze dies que passariem aquí.

Al final de la xerrada ens vam acomiadar de la família perquè just en aquell moment començava l’aventura.

Per començar, tots els participants vam fer uns jocs que ens van ajudar a coneixer-nos millor i vam posar en comú allò que ens agradava del mar a cadascú. A continuació, ens van presentar les activitats que fariem durant l’estada, després ens vam provar tot el material d’snorkel i vam comprovar si ens estava bé.

A l’endemà vam intentar fer la prova d’aigua però vam tindre un imprevist: va començar a ploure, vam recollir de seguida i ens vam refugie, i quan es va calmar la pluja vam tornar 

a l’institut.

Per la tarda, com feia bon temps vam tornar a fer la prova i finalment vam aconseguir fer-la. En aquesta prova vam poder veure com ens moviem per l’aigua i tenir una presa de contacte amb ella.

Al dia següent, vam anar amb els grups de treball a la platja i allà vam iniciar les nostres activitats. Al vespre vam anar tots junts al passeig i allà vam fer una petita gimcana composta per diferents proves amb la qual vam poder conèixer el poble on estem.

Aquest és només un petit resum de totes les coses que hem anat fent en els primers dies del camp de treball, però seguim treballant per informar-vos de les següents que hi farem. Poc a poc anirem penjant entrades sobre allò que anem fent, així que aneu mirant el blog!!

 

Ei!!! Que tenim un canal de YouTube on penjarem vídeos durant l’estància. Per a poder veure aquests vídeos només heu de teclejar Youtube al Google o entrar a l’aplicació i buscar “Vies Braves”

 

Ens veiem d’hora!!!!

Camp de treball Llança, 2018

L’equip de periodisme