El passat dimecres 31 de juliol, els nois i noies del Campus Marí vam anar d’excursió a la platja de Sta. Cristina. Allà ens vam trobar amb el club de rem de Sta. Cristina, que ens havien convidat a provar rem i, a canvi, els vam fer un super snorkel. Ens van ensenyar a remar, ens van explicar les parts del llagut i ens van fer un petit brífing. Ens vam dividir en tres grups i cada grup va pujar a un llagut. A dalt del llagut vam posar en pràctica el que recentment ens havien explicat. Ens va sortir bastant bé, tenint en compte que era la nostra primera vegada remant. A l’acabar, ens van convidar a uns refrescs mentre esmorzàvem i seguidament fam fer l’snorkel.

Per fer-ho, ens vam dividir en dos grups, el primer va començar fent un petit brífing explicant com quin ús tenen i com s’utilitzen la màscara, les aletes i el neoprè; i seguidament van anar a l’aigua. Mentrestant, el segon grup va explicar als nois i noies què és el campus marí, què fem i com treballem. A l’acabar ens vam intercanviar els torns.

L’snorkel va anar molt bé tenint en compte que per a molt era la primera vegada fent snorkel. Vam veure moltes espècies, com garotes, holotúries i moltes algues. També vam veure una gran varietat de peixos que, amb l’ajuda de les guies, van poder identificar. Tots ho van gaudir molt i s’ho van passar super bé, encara que van passar alguns petits accidents, per exemple, una noia es va punxar amb la punxa d’una garota!

A l’acabar, nosaltres vam continuar amb els nostres reptes. El grup de comunicació va fer les enquestes que necessiten pel seu repte. I els de qualitat d’aigua i els del grup dels macroinvertebrats van anar a fer un petit snorkel per acabar de recollir les dades que necessitaven pels seus reptes.

Ens ho vam passar súper bé i igual que ells van aprendre, nosaltres vam aprendre moltes coses noves súper interessants. Va ser un dia inoblidable i una experiència única.