TREBALL PER REPTES

Al principi no sabíem que volia dir treballar per reptes ja que a les nostres escoles/instituts no havíem treballat mai d’aquesta forma. El tercer dia, després de que ens ho expliquessin ho vam entendre i ens vam dividir en grups, que són els següents:

  • Comunicació i Audiovisual: Paula i Aila. 

Tracta de divulgar tant per les xarxes socials i a altres empreses la feina que fem i l’ informació que volem transmetre. Hem de valorar l’impacte comunicatiu de les accions que portem a terme. I per últim el dia a dia en el camp de treball.

  • Fira del mar: Sergi, Artem i Nadia.

Organitzar pel darrer divendres una fira del mar, per transmetre el coneixements. A més serveix per donar consells de com poder conservar i protegir el mar.  

  • Neteja: Marina C. i Judit.

S’encarreguen d’organitzar per dijous 29 a la Mar Menuda, una neteja de platja i fons marí. Després es farà un recompte dels residus trobats i es presentarà en forma de gràfic.

  • Recerca científica: Joan, Marina de la P. i Pol.

Han d’avaluar la qualitat de les aigües a partir de les espècies vegetals que s’hi troben a la platja de Tossa de Mar. A més, hauran d’esbrinar quins són els usos de la platja de Tossa, fent preguntes i traient informació de diferents persones.

  • Catàleg d’espècies: Quim, Joel i Andrea.

L’últim grup té la feina de documentar espècies marines amb l’ajuda de Natusfera. Han d’arribar a documentar 100 entrades d’organismes d’aquesta zona i crear una guia dels més abundants.

Audiovisual, neteja marina i fira del mar