RESUM DE LA TERCERA QUINZENA

Per compensar que a la tercera quinzena no vam arribar a pujar cap blog, en aquest blog explicarem tot el que fam fer en aquest  quinzena. Per començar els reptes: el repte de  comunicació, el repte de la qualitat de l’aigua i el repte dels macroinvertebrats.
El grup de comunicació, com sempre,

es va encarregar del blog i l’Instagram a part d’una novetat que era els usuaris de les platges de les Vies Braves, on els feien una enquesta a la gent de la platja. El nou grup de la qualitat de l’aigua tenia l’objectiu de trobar quina era la qualitat de l’aigua mirant les algues que es trobàvem a les roques dels costats de les platges que vam visitar i segons el tipus d’algues podrien veure com de bona o

dolenta era la qualitat de l’aigua. I per acabar, el nou grup dels macroinvertebrats tenia l’objectiu de veure quants macroinvertebrats es trobaven en 30 m², fent servir un metro, per les quatre platges que vam anar. Les platges a les que hem anat per complir els nostres reptes han sigut la platja de Fenals, Sa Boadella, St. Cristina i Cala Canyelles, on hi vam arribar gràcies a Dofí Jet. Altres activitats que vam fer va ser tornar a la ràdio i anar a provar rem amb el club de Sta. Cristina. I per acabar vam recopilar tots els nostres resultats en una presentació que vam presentar a la regidora de medi ambient.