Ens endinsem a les vies braves

6/07/18

L’altre dia ens va visitar el Miquel Sunyer, l’impulsor de les vies braves*.

Vies braves* és una xarxa pública d’itineraris marins a la Costa Brava destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats, i permeten gaudir i explorar el litoral des del mar de forma segura. Ens va introduir les problemàtiques que el mar dia a dia fa front ensenyant-nos el seu projecte.

Miquel Sunyer va néixer a Girona. Amb els estudis d’enginyer tècnic de telecomunicació va fundar les vies braves i va crear el seu propi llibre. La seva passió al mar neix als 7 anys, als seus primers cursets de natació. Posterior-ment s’incorpora al waterpolo fins als 16 anys on debuta com a equip absolut a la play-off. Aquí és quan comença a proposar-se diversos reptes a mar obert a la categoria de llarga distanciar en aigües obertes. Es passa del 2008 al 2015 guanyant diversos premis relacionats amb la seva passió al mar.

Ocean 52: Aquesta beguda energètica i reductora de la fatiga, està composta principalment d’aigua marina a gran profunditat, la qual destina el 52% dels seus beneficis a la protecció del mar.

Ens va agradar molt conèixer el Miquel i sentir la seva història, va ser molt divertit i enriquidor.

 

 

 

 

 

 

10/07/18

Avui ens hem volgut posar a la pell del Miquel, i per aquest motiu hem realitzat una nedada a la nostra via brava de Tossa de mar. Hem nadat junt amb un nedador, recorrin tota la via i hem pogut experimentar el que un nedador com el Miquel Sunyer pot sentir a l’hora de realitzar nedades de llargues duracions.