EL NOSTRE DIA A DIA

Hola! Som els del segon grup de les Estades Marines i per tant també ens trobem al preciós poble de Tossa al igual que el primer grup. Com ja sabeu els que llegiu aquest blog, anirem compartint aquí totes les meravelloses experiències que anem vivint, a més de com anem avançant amb els reptes establerts.  

El nostre dia comença a les 7.30, però molts cops estem desperts abans d’aquesta hora i per molt estrany que sembli, ens posem a jugar a cartes. Un cop sona l’alarma, les monis ens posen música i passem el matí entre cançons, amics i rialles. A continuació anem a esmorzar i a l’acabar rentem els plats i ens preparem per començar amb la feina. 

A partir de les 9 és quan ens dividim en dos grups, els quals canvien cada 2 dies (per veure com treballa cada grup). Un dels grups es queda a l’aula treballant i l’altre va a l’aigua. Després de 3h de feina, ja que tenim un petit descans, acabem el matí de treball i anem, caminant a l’Espai Colomers (lloc on dinem i sopem).

Acabem de dinar i recollir el menjador sobre les 14.30 i a les 15.00 comença la nostra tarda de feina, però aquest cop els grups s’inverteixen de manera que els que havien estat a l’aigua ara es queden fent feina a l’Ofi (a l’oficina) i els de l’Ofi poden anar al mar. A les 18 ens ajuntem els grups i tenim una mitja hora per dutxar-nos i preparar-nos per sortir. Sobre les 18.45 ens fan fora de l’habitació i tenim llibertat fins les 20.30 per donar voltes pels bonics carrers de Tossa, el qual està considerada un dels pobles més bonics de la costa brava, gràcies al seu nucli antic.

A les 20.30 quedem a la porta del menjador (Espai Colomers) amb les monitores per començar a sopar o els nostres típics jocs de taula. A l’acabar tornem al Casal Jove per fer l’activitat de nit la qual hem escollit nosaltres en algún moment. Sobre les 23.00 comencem a preparar-nos per dormir i al tocar les 23.45 donem per finalitzat el nostre dia, encara que ja els hi agradaria a les nostres monis que a aquesta hora estiguéssim tots callats.

A les estades marines a part, funcionem per reptes, que ja explicaré que és a un altre blog. També ens agrada treballar en grup i repartir la feina, i per tant estem repartits en uns 5 grups i cada dia tenim una tasca diferent, per exemple un dia toca parar i recollir taula per esmorzar, per dinar o per sopar, un altre grup s’encarrega de la neteja i al cinquè grup li toca la neteja de material. 

Per saber més del que estem fent aquests dies a Tossa de Mar, també podeu seguir-nos a Instagram: @estades_marines

Tot el grup després d’anar a l’aigua
Tot el grup unit abans d’anar a dormir