La nostra rutina a Tossa

Hola a tothom! Som els de Tossa un altre cop, en aquest blog us explicarem la nostra convivència a les estades marines.

Comencem el dia a les 7.30 amb la fantàstica música de l’Oriol, preparats per començar un gran dia. Seguidament anem a esmorzar i quan acabem fem el briefing on descobrim el que durem a terme durant el dia i el nostre horari. A partir d’aquí ens preparem per a l’activitat que ens pertoca.

A les 9 hores ens dividim en dos grups: un es queda a l’aula treballant i l’altre va a l’aigua. Els dos tenim els mateixos objectius, realitzar els reptes que ens hem proposat. Quan acabem les activitats anem caminant a la sala on dinem.

A les 15.00 comença la nostra tarda una altra vegada on els grups s’inverteixen anant a l’aigua els que han estat a l’aula al matí i anant al Casal Jove els que havien estat al mar. Quan hem finalitzat les tasques a les 18.00 fem una hora de jocs per passar l’estona. I per fi arriba la nostra hora de temps lliure a les 19.00, quan som lliures de poder comprar qualsevol cosa que ens agradi amb els nostres diners i voltar per qualsevol lloc de Tossa, sempre tenint en compte que som la cara de Xatrac al poble i hem de ser respectuosos amb tothom.

A les 20.45 ens tornem a reunir a la sala per sopar, després retornem al Casal Jove per fer l’activitat de nit i donar per finalitzat el nostre dia.

Per parar i desparar la taula ens organitzem en grups de quatre persones als que els hi toca parar o desparar un àpat una vegada al dia.

Per saber més del que estem fent aquesta quinzena a Tossa de Mar, també podeu seguir-nos a Instagram: @estades_marines

Treballant a l’aula
Fent una apnea