Fem el bateig de submarinisme

Aquest divendres 19 de juliol els del Campus Marí de Lloret de Mar van fer un bateig de submarinisme. El van fer al diving la casa del mar a la platja de Fenals i s’ho van passar molt bé! Ja que és una activitat lúdica i dinàmica que no solem fer durant la quinzena.

La Martina, la instructora, ens va fer una petita introducció abans de començar. Ens va explicar el material i què havíem de fer sota l’aigua. Ens van dir que: mentre estem baixant a l’aigua hem de compensar les orelles, juntament amb el neoprè, la màscara, les aletes, el jacket i la botella d’oxigen, ens hem de posar plom a l’esquena. Per treure’ns l’aigua de la màscara hem d’aixecar la vista i exhalar. L’octo, l’aparell per expirar, si se’ns cau només cal tornar-nos-el a col·locar a la boca i prémer el botó o treure aire. Ens vam partir en dos torns, ja que érem molts. Al principi ens va espantar una mica, però en entrar a l’aigua ja ens va passar.

Van veure uns quants pops, anemones, garotes de mar i molts tipus de peixos. Us animen a tots a provar-ho.

Ens expliquen els participants que la diferència entre diving i snorkel és bastant diferent perquè pots respirar sota l’aigua durant una bona estona.

A continuació us compartirem algunes fotos del que van fer.