La xerrada d’en Miquel Sunyer

Buongiorno des de Tossa! Avui us explicarem la xerrada d’en Miquel Sunyer. En Miquel és un dels fundadors de Vies Braves.

Per a començar ens ha posat un vídeo que era un resum de la seva vida com a nadador en aigües obertes. Després de veure el vídeo ens ha fet presentar-nos dient el nostre nom, la nostra edat, el lloc on vivim i la nostra relació amb el mar. Això no només ho hem fet nosaltres, sinó que també ho han fet els nostres monitors. Entre presentació i presentació, en Miquel ens donava les seves impressions sobre el mar i les emocions que a ell li produeix.

Ens ha explicat que va ser el primer català a fer la triple corona que consisteix en completar les tres travessies més complicades del món. Per finalitzar ens ha donat un gran consell sobre com poder afrontar la nostra vida: seguir sempre el que ens motiva i el que ens apassiona!!

En Miquel col·labora al projecte Ocean 52, el qual consisteix en llaunes d’aigua que reemplacen els envasos i així ajudem  a  reduir la producció de plàstics. Donen el 52% dels seus beneficis a projectes per salvar els oceans!! A més a més, porten aigua del fons marí,  composta dels seus minerals. Que bonaaaa!! Ens ha encantaaat!!!!

Gràcies Miquel per la visita!

Amb en Miquel Sunyer
La beguda d’Ocean52